Laden...

Disclaimer

Deze website: koopbiovlees.nu (tevens koopbiovlees.com, koopbiovlees.nl en koopbiovlees.eu) zijn eigendom van BioQuisine bv dat tevens handelt onder de naam BioQuisine. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BioQuisine bv.

BioQuisine behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Op deze site vindt u de van toepassing zijnde Algemene Voorwaarden waarvan u kennis genomen dient te hebben alvorens u met ons een overeenkomst aangaat tot levering van een product aangaat.

De aangeboden biologische vleesproducten zijn beperkt beschikbaar dus opgegeven levertijden zijn een indicatie. Indien de levertijd afwijkt als eerder aan u kenbaar gemaakt zullen wij dit aan u meedelen.

Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 6% BTW op vleesproducten en 19% BTW op overige producten en diensten, en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

BioQuisne is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Links in deze site leiden naar websites buiten het domein van BioQuisne, welke geen eigendom zijn van BioQuisine, maar zijn ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van BioQuisine. BioQuisine kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Winkelwagen 

Artikelen 0
Subtotaal €0.00