Laden...

Uw slager

BioQuisine: “Uw biologische keuken”

Fijn dat u mijn website bezoekt en dat biologische producten uw interesse hebben. Dieren verdienen namelijk een beter leven!

Waar kan u als consument nog ʻecht vleesʼ vinden? En met echt vlees bedoel ik vlees waarvan de herkomst bekend en zichtbaar is. Smaakvol vlees dat puur, eerlijk is en dat duurzaam en biologisch geproduceerd wordt. Bij een biologische slager als BioQuisine zeker!

BioQuisine heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in betaalbaar biologisch vlees van regionale leveranciers als: Het Noordenhoek rund, het Vechtdal varken en het Texels lam. Stuk voor stuk vleesrassen die borg staan voor een biologisch stuk vlees dat op een natuurlijk manier is gegroeid door boeren die zich met hart en ziel inzetten voor het welzijn van hun dieren en omgeving. Deze mooie producten bied ik u nu aan in de webshop www.koopbiovlees.nu onder de naam:BioQuisine! Een naam die borg staat voor kwalitatief hoogwaardige, maar ook betaalbare, biologisch vlees en vleeswaren.

Ik ben dan ook trots op het nieuwe assortiment vleesproducten en ambachtelijke vleeswaren die via www.koopbiovlees.nu voor u als particulier te verkrijgen zijn. Proef en geniet van deze pure ambachtelijke biologische producten en vertel mij wat u ervan vindt! 

Met biologische groeten,

Anton

Winkelwagen 

Artikelen 0
Subtotaal €0.00