Laden...

Verpakking en verzending

Vers, op tijd en gekoeld geleverd waar u maar wilt!

Gekoelde verzending van vers vlees, binnen Nederland thuis, op het werk of op een afhaallocatie bij u in de buurt, en zelfs gratis bezorgd bij bestelling groter dan 75 euro of in de regio Oss eo!

1. Unieke verpakking:

Vlees wordt veelal diepgevroren verstuurd. BioQuisine heeft er echter, na uitgebreid onderzoek, voor gekozen om vers te leveren. Maar dan wel in een speciaal hiervoor ontwikkelde verpakking. Zodat het 100 % zeker is dat u het vlees op de juiste temperatuur afgeleverd krijgt.

Stap 1: Portioneren en vacuüm verpakken (2 weken houdbaar in de koelkast)

Uw bestelling wordt pas klaargemaakt op de dag van verzending. Het vlees wordt vlak voor verzending geportioneerd en vacuüm verpakt. In het vacuüm heeft het vlees een houdbaarheid van 2 weken in uw koelkast bij een temperatuur van 5 graden!

Stap 2: Bestelling klaar maken voor verzending

Uw vacuüm verpakte vlees wordt verpakt in gekoelde EPS dozen waarin voldoende koelelementen worden toegevoegd om het vlees lange tijd tussen de 0 en de 5 graden te houden (langer dan 40 uur!). Wij hebben de verpakkingsmethode uitvoerig getest, bij verschillende omgevingstemperaturen, en zijn er 100 % zeker van dat het vlees, alsof u het zo uit de ijskast haalt, uit de verpakking komt.

Voordat het vlees onze verpakkingsruimte verlaat om te verzenden verblijft het tot vertrek in de koelcel van 0 graden. Eenmaal op transport zorgen de koelelementen (opnieuw te gebruiken) ervoor dat de temperatuur langdurig (zeker 40 uur) onder de 5 graden blijft.

Net als bij uw slager: Vers in huis!

Het vlees komt dus vers bij u aan waarna u de keuze heeft om het direct in de diepvries te doen (de eerste maal dat het vlees ingevroren wordt) of het in de koelkast te leggen om het dezelfde avond of de komende week te gebruiken. Het is vacuüm verpakt dus u hoeft niet bang te zijn dat de houdbaarheid achteruit gaat. Sterker nog het vlees rijpt juist mooi in deze verpakking.

Vers is een groot voordeel ten opzichte van diepgevroren vlees:

Vers is een groot voordeel ten opzichte van diepgevroren vleesproducten omdat het u meer keuze geeft wat ermee te doen. U hoeft het vlees dus niet eerst te ontdooien om het vlees opnieuw te portioneren of te gaan consumeren. Een versproduct geeft u de keuze:

• het in de koelkast te leggen en in de komende week te gebruiken
• in de diepvries te leggen
• Direct dezelfde dag te consumeren

2. Verzending: Voor 12 uur besteld de volgende dag in huis!

Thuis, op het werk of afhaallocatie, waar u maar verder wilt binnen Nederland! Uw bestelling sturen wij op het door u gewenste moment naar een door u aangegeven adres in Nederland. Indien het lastig vindt om op bepaalde momenten thuis te zijn dan kiest u voor pakjegemak en kunt u het pakje ophalen bij u in de buurt. Kiest u voor levering aan huis dan is het aan te raden dat er iemand thuis is die dag. Bij geen gehoor zal de bezorger proberen het bij de buren af te geven en anders gaat het retour. Het is een verspakket dus een dag later ophalen op het postkantoor is niet aan te bevelen. Twijfelt u of u thuis kunt zijn dan biedt onze service Pakjegemak een prachtige uitkomst. 

Met Pakjegemak kunt u ervoor kiezen om uw pakket op te halen op 1 van de 2400 TNT afhaallocaties door heel Nederland zoals bijvoorbeeld postkantoren en supermarkten. U hoeft dus niet meer thuis te blijven maar kiest een afhaalpunt waar u terecht kunt op een door u gewenste tijd. Veel supermarkten bijvoorbeeld kennen openingstijden tot wel 22.00 u in de avond. Pakjegemak dient dus de klanten van koopbiovlees.nu! 

Boven de 75 euro geen verzendkosten:

Veel vleesbestelling zijn groter dan 75 euro. In dat geval nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Besteld u minder dan een bedrag van 75 euro dan betaald u de verzendkosten zelf en deze zijn 6,75 euro tot een gewicht van 10 kg door heel Nederland. Het vleespakket wordt afgeleverd met TNT. Wij hebben voor TNT gekozen vanwege het fijnmazig distributienetwerk waardoor wij betrouwbare levertijden kunnen garanderen tegen lage verzendkosten. Mocht de verpakking tijdens transport beschadigd zijn of er iets anders zijn fout gegaan dan vernemen wij dit graag van u.

Heeft u nog vragen omtrent de verpakking of de verzending? Neemt u dan eerst contact op zodat wij u van onze zorgvuldigheid kunnen overtuigen.

Met biologische groeten,

Uw thuisslager, Anton
Telefoon: 0412-628579

Winkelwagen 

Artikelen 0
Subtotaal €0.00